Femeie călcată cu mașina de un șofer beat la Sibiu – Autorul a fugit și s-a oprit într-un copac

O femeie a fost lovită, miercuri, de o mașină pe strada Rusciorului din municipiul Sibiu. Imediat după producerea accidentului, șoferul a plecat de la locul faptei, fără să-l intereseze de starea femeii. S-a oprit câteva secunde mai târziu, după ce s-a izbit de un copac. Polițiștii l-au testat alcoolscopic și au stabilit că era beat turtă.

Șoferul are 54 de ani și este din Sibiu. Acesta conducea autoturismul pe strada Rusciorului și, la efectuarea unui viraj pentru a intra pe o alee, a pătruns pe trotuar și a accidentat ușor o femeie, sibiancă, în vârstă de 42 de ani.

Polițiștii spun că șoferul nu a oprit la locul accidentului, și-a continuat deplasarea, iar la intersecția străzilor Ecaterina Teodoroiu cu Maier a intrat într-un copac. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul se afla sub influența băuturilor alcoolice, testarea sa alcoolscopică a rezultat într-o concentrație de 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„În acest caz s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului, părăsirea locului accidentului și vătămare corporală din culpă”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În ceea ce privește starea de sănătate a femeii, aceasta a fost transportată la spital cu o ambulanță întrucât, în urma impactului, a suferit un traumatism de membru superior și membru inferior.

Ultima oră

Comentariul meu