doi elevi de zece la evaluarea națională în sibiu - școlile cu cele mai mari note

S-au afișat rezultatele examenului de Evaluare Națională. Doi elevi din județul Sibiu au luat 10 curat la toate probele, aceștia fiind ambii absolvenți al Colegiului Național „Gheorghe Lazăr” din municipiul Sibiu.

Cei doi elevi de clasa a VIII-a au studiat la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din Sibiu și au obținut nota 10 atât la Limba și literatura română, cât și la Matematică, astfel că media finală este 10. Un candidat de la aceeași școală a fost aproape de a lua nota maximă, însă a fost depunctat la prima probă, acolo unde a luat nota 9.95.

Au fost note mari și la Școala Gimnazială „Nicolae Iorga” și la „Regina Maria” din Sibiu, acolo unde un elev a obținut nota 9.96, respectiv 9.95.

VEZI AICI CE NOTE AU OBȚINUT ELEVII DIN JUDEȚUL SIBIU

Cele mai bune școli cu cele mai mari medii

La Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din Sibiu au fost note foarte bune. Cea mai mică notă este 7.62 și șapte elevi au obținut o notă între 8 și 9. În rest sunt zeci de note de peste 9.

La Colegiul Național „Octavian Goga” din Sibiu cea mai mare notă a fost 9.81 și cea mai mică 3.85. La Colegiul Național „Samuel von Brukenthal” Sibiu cea mai mare notă a fost 9.85, iar cea mai mică 5.70.

De asemenea, un elev de la Școala Gimnazială „Cireșarii” din Mediaș a luat nota 9.90 la Evaluarea Națională, un elev de la școala Gimnazială nr. 25 Sibiu a obținut media 9.87, iar un elev de la Școala Gimnazială Păuca a obținut nota tot 9.87.

Ultima oră

Comentariul meu