weekend atractiv la sibiu - festival la habermann și filme incitante la cinegold

Doar ce am apucat să spunem că a venit vara, că prima lună s-a și terminat. Finalul de săptămână este ultimul din iunie, restricțiile sunt și ele relaxate de ceva vreme așa că nu ne împiedică mai nimic să petrecem. Și avem de unde alege, evenimente sunt pentru toate vârstele.

În primul și primul rând, un film bun te scoate din încurcătură. La CineGold oferta este variată. Cei mici au pregătite pelicule dublate, iar pentru cei mari, aventura le va alunga plictiseala. Familia Bigfoot, Peter Iepurașul – Fugit de acasă, Raya și Ultimul Dragon sunt filme de desen animat. Mortal Kombat, Furios și Iute 9, Bodyguard-ul Nevestei Asasinului, Altarul sunt doar câteva din titlurile ce ar putea fi pe placul sibienilor.

A fost Ziua Internațională a Iei, dar sărbătoarea continuă la Muzeul ASTRA. Biciclete cochete este un eveniment care a devenit deja tradiție și se organizează din nou, sâmbătă, 26 iunie.

Programul evenimentului:

începand cu ora 15:30 – întâlnire în Piața Mică nr 21, în fața Casei Artelor
ora 16:00 – plecare spre Muzeul în Aer Liber din Dumbrava Sibiului
ora 17:00 – gogoși, târg de țară, picnic și concerte

Festivalul Internațional ,,HermannstadtFest” va avea loc sâmbătă și duminică în Piața Habermann. Programul pe zile și ore, AICI 

Atelierul de Creat Povești – Pernuța magică de adormit copii îi așteaptă pe cei mici sâmbătă, al Teatrul Gong, de la ora 10. Pentru a pătrunde pe tărâmul magic al viselor avem nevoie de câteva elemente esențiale, iar pernuța magică realizată de Diana Ribana este unul dintre aceste elemente. Alături de Diana Ribana, cei mici vor învăța să-și confecționeze propria pernuță magică cu puțină dibăcie și creativitate. Un bilet costă 14 lei.

AVENTURILE LUI PINOCCHIO este piesa de la Teatrul gong dedicată copiilor de peste 3 ani. Se joacă sâmbătă de la ora 11 și 18 și duminică de la 11. Un bilet flexibil costă 12 lei.

Atelierul de meșterilit se întoarce duminică la Teatrul Gong, de la ora 11, dar cu o altă temă- Iepurașul fotograf. Un bilet costă 14 lei.

 

Ultima oră

Comentariul meu