foto: crater imens în asflat în giratoriu pe coposu - groapa a fost semnalizată „eco”

Un crater imens a apărut pe carosabil, pe bulevardul Corneliu Coposu din municipiul Sibiu, chiar înainte de sensul giratoriu de lângă Spitalul Județean. Groapa a fost însă semnalizată, într-un mod „ecologic”, de către participanții la trafic.

UPDATE

Groapa s-a format în urma unei defecțiuni la rețeaua de apă canal. Între timp, s-a turnat asfalt în zona respectivă, iar craterul nu mai există.

Știrea inițială

Un copăcel a apărut, de nicăieri, pe bulevardul Corneliu Coposu din Sibiu, lângă trecerea de pietoni dinainte de sensul giratoriu. A ieșit peste noapte, dintre betoane, cu scopul de a-i atenționa pe șoferi că în acel loc există o groapă. La prima vedere, imaginile par extrem de comice, însă, în realitate, pentru șoferi, este un adevărat pericol.

foto: crater imens în asflat în giratoriu pe coposu - groapa a fost semnalizată „eco”

Fiindcă semnalizarea gropii era inexistentă, un participant la trafic (cel mai probabil) a dat o mână de ajutor autorităților și „a plantat” un copăcel în respectivul crater, pentru ca șoferii să nu intre cu mașinile în el.

Imaginile au fost publicate joi în mai multe grupuri de Facebook și, totodată, s-au transmis solicitări în vederea rezolvării situației.

Sursa foto: Facebook/Margareta Lupu

Ultima oră

Comentariul meu