florin neag a câștigat concursul de manager la spitalul de psihiatrie din sibiu

Florin Neag, în prezent directorul interimar al Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) Sibiu, a câștigat concursul privind ocuparea postului de manager al Spitalului Clinic de Psihiatrie.

Trei persoane au intrat în cursa pentru ocuparea postului de manager la Spitalul de Psihiatrie din Sibiu. Ucă Florin Marius, Frățilă Nicolae Marian și Neag Florin au fost cei trei candidați ale căror dosare au fost admise. Doar doi dintre ei au s-au prezentat în fața comisiei pentru a susține proiectele de management.

În data de 21 iunie, candidații au susținut proiectul de management, a doua zi fiind afișate pe site-ul spitalului rezultatele. Candidatul Florin Neag a avut cel mai mare punctaj și cele mai mari șanse să ocupe funcția de manager. El a obținut nota 9.77 pentru proiectul de management și nota 9.71 pentru abilitățile manageriale, rezultând astfel nota finală 9.74. Ucă Florin Marius a obținut nota finală 6.16, cu 4.67 pentru proiectul de management și 7.64 pentru abilitățile manageriale și a depus și contestație. În ceea ce îl privește pe cel de-al treilea candidat, Frățilă Nicolae Marian, acesta nu s-a prezentat la concurs, deși dosarul său a fost admis.

florin neag a câștigat concursul de manager la spitalul de psihiatrie din sibiu

În urma soluționării contestațiilor, rezultatele au rămas neschimbate, astfel că Florin Neag este cel care va ocupa funcția de director al Spitalului de Psihiatrie.

Florin Neag a fost numit manager interimar la Spitalul Clinic Județean de Urgență în luna ianuarie a acestui an, în urma încetării mandatului de manager interimar al colonelului Constantin Vlase.

Ultima oră

Comentariul meu