dosare penale la sibiu pentru conducere fără permis și vehicule cu numere de înmatriculare false
FOTO: arhivă

Polițiștii sibieni au întocmit trei dosare penale pentru trei bărbați care fie au circulat pe drumurile publice fără permis de conducere, fie aveau aplicate numere de înmatriculare false pe autoturism.

Un șofer a fost prins în data de 24.06.2021, în jurul orei 17:35, pe DN7, în localitatea Tălmaciu II, polițiștii Serviciului Rutier au oprit pentru control în trafic un autoturism. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că șoferul, un bărbat în vârstă de 31 de ani din Pitești, conducea un autoturism neînmatriculat, numerele de înmatriculare folosite fiind atribuite unui alt autoturism. În cauză s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere unui autovehicul neînmatriculat și cu număr fals de înmatriculare, spun reprezentanții IPJ Sibiu.

Tot în 24 iunie, în jurul orei 20:45, polițiștii Serviciului Rutier au depistat în trafic, pe DN 1, în afara localității Veștem, un bărbat în vârstă de 20 de ani, care conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere auto. În cauză s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.

De asemenea, polițiștii din Agnita au depistat în trafic, în satul Bruiu, un localnic în vârstă de 54 de ani, în timp ce conducea un moped. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că bărbatul că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar mopedul este neînmatriculat/neînregistrat. În cauză s-au întocmite actele premergătoare efectuării de cercetări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere și conducere unui autovehicul neînmatriculat/neînregistrat.

Ultima oră

Comentariul meu