accident cu final neașteptat la sadu - un copil s-a tamponat cu bicicleta de o poartă și a leșinat
foto: arhivă

Un copil de zece ani s-a lovit, joi seara, după ce s-a izbit cu fața de o poartă. Băiețelul se plimba cu bicicleta și, pe o stradă abruptă, nu a mai reușit să pună frână. Un jandarm aflat în timpul liber l-a văzut și i-a acordat primul ajutor până la sosirea echipajelor medicale, care l-au dus la spital.

Evenimentul s-a petrecut joi seara, în jurul orei 20:40, în localitatea Sadu, acolo unde băiatul se plimba cu bicicleta. Din nefericire, pe o stradă mai abruptă nu a mai putut frâna și s-a izbit într-o poartă, lovindu-se în zona feței. Copilul a leșinat în urma impactului. A primit primul ajutor de la un jandarm aflat în timpul liber.

„Jandarmul era în afara orelor de program, când l-a văzut și a acționat imediat, astfel că i-a acordat primul ajutor copilului, până la sosirea echipajului SAJ”, spun reprezentanții Jandarmeriei Sibiu.

Echipajul SAJ ajuns la fața locului l-a găsit conștient pe copil, însă a fost dus la spital pentru îngrijiri suplimentare.

„La sosirea echipajului, copilul era conștient, alert, dar prezenta o plagă în zona frontală care necesita îngrijire în serviciul de urgență. Copilul a fost transportat la CPU Sibiu în stare buna”, informează Genu Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu.

Polițiștii rutieri desfășoară cercetări în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii acestui autoaccident.

Ultima oră

Comentariul meu