propunere – locurile din creșe să fie afișate public pe site-ul primăriei sibiu
FOTO: arhivă

Înscrierile în creșele din Sibiu s-au finalizat, dar părinții care au trecut prin acest proces știu că nu este lucru ușor. Informațiile legate de procesul de înscriere, actele necesare, locuri, sunt greu de găsit. În scurt timp însă vor fi mult mai accesibile, după ce vor fi publicate pe site-ul Primăriei Sibiu în subordinea administrativă a căreia se află aceste instituții.

Propunerea ca aceste informații să se regăsească pe site-ul Primăriei Sibiu a fost făcută de Diana Mureșan, consilier local USR Plus. ”Părinții trebuie să afle de pe alte căi informații despre aceste instituții și modalitățile de înscriere. Vă solicit în numele USR Plus să dispuneți o secțiune pentru informare în legătură cu învățământul antepreșcolar, care să cuprindă informațiile: lista creșelor, numărul de locuri, sediul lor, contact, calendarul înscrierilor, criteriile de punctare, actele necesare înscrierii, procedura de înscriere, cererea tip pentru înscriere și reînscriere. Vă rog să îmi spuneți cât de repede va fi implementată această solicitare, ca să nu mai prindem și anul viitor tot la fel”, a fost solicitarea Consilierului local.

”Vă asigur că se poate, nu cred că ia mult timp această implementare. O să apară aceste informații în secțiunea școală de pe site, cu siguranță că vor fi utile. Mulțumim pentru solicitare”, a răspuns Astrid Fodor, primarul Sibiului.

Ultima oră

Comentariul meu