accident cu trei mașini la săliște - bărbat rănit dus la spital
FOTO: arhivă

Un accident rutier a avut loc, joi, la Săliște, în urma căruia un bărbat a fost rănit. Trei mașini au fost implicate în eveniment.

Potrivit polițiștilor sibieni, accidentul s-a petrecut la intrare pe DN1 de pe breteaua de coborâre de pe autostrada A1.

„DN1, km. 330, Săliște, un gălățean în vârstă de 60 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe breteaua de coborâre dinspre A1, pătrunde în intersecția cu drumul național fără să acorde prioritate și intră în coliziune cu un autoturism condus regulamentar dinspre Alba, pe care îl proiectează în alt turism oprit pe strada Gării pentru a da prioritate”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În urma evenimentului a rezultat ranirea usoara a soferului care circula dinspre Alba, un sibian in varsta de 37 de ani, care a fost transportat la spital.

„ISU Sibiu intervine cu un echipaj (SMURD Săliște), pentru acordarea de îngrijiri medicale, unui bărbat, în vârstă de 33 de ani, implicat într-un accident rutier. Acesta a suferit contuzii la nivelul membrelor superioare”, spune Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu