spectacole de teatru pentru bătrânii din căminele din sibiu

BIS Teatru revine pe scena Sibiului cu patru mari evenimente. Primul dintre acestea presupune un turneu în căminele de bătrâni din Sibiu și din împrejurimi.

spectacole de teatru pentru bătrânii din căminele din sibiu

După o lungă perioadă de izolare, în care multe dintre întâlnirile artiștilor BIS cu publicul din Sibiu și din țară, au avut loc online, iar cele 40 de spectacole cu public prezentate în 2020 s-au jucat în prezența unui număr limitat de spectatori, BIS Teatru revine în mijlocul spectatorilor cu patru evenimente mari care vor avea loc în acest an la Sibiu și în împrejurimile Sibiului.

Este vorba de „Povești pentru bunicii noștri” – turneu în căminele pentru persoane vârstnice (24 iunie – 14 iulie 2021), Festivalul „25 de ore de teatru non-stop”, ediția a XI-a (25 – 26 septembrie 2021), „Teatrul din Cartier” (1-15 august 2021) și Stagiunea de vară BIS Teatru la Grădina BIS (15 iulie – 15 octombrie 2021).

„Povești pentru bunicii noștri” este un turneu pentru cei care „însingurarea e o stare de fapt dinainte ca pandemia să ne înstrăineze și continuă pentru cei mai puțin norocoși dintre ei și după ridicarea restricțiilor”.

Astfel, în perioada 24 iunie – 14 iulie 2021, actorii BIS Teatru vor juca spectacolul „Muzicanții din Bremen”, scenariul și regia Bogdan Sărătean, în cinci cămine pentru persoane vârstnice din Sibiu, Săliște, Tălmaciu și Ighișu Vechi, după următorul program:
-Joi, 24 iunie 2021, ora 14:00 – Unitatea de Asistență Medico-Socială Săliște
-Vineri, 25 iunie 2021, ora 15:00 – Căminul pentru persoane vârstnice Tălmaciu
-Duminică, 27 iunie 2021, ora 14:00 – Căminul pentru persoane vârstnice Ighișu Vechi
-Marți, 13 iulie 2021, ora 10:30 – Căminul pentru persoane vârstnice Sibiu (Str. Azilului)
-Miercuri, 14 iulie 2021, ora 16:00 – Căminul pentru persoane vârstnice Sibiu (Str. George Coșbuc).

„Hibernarea BIS a luat sfârșit. Suntem pregătiți pentru primul capitol din acest an, proiectul comunitar «Povești pentru bunicii noștri». «Muzicanții din Bremen» s-au înnoit și vor porni în turneu spre căminele pentru persoane vârstnice. Vom începe în zona rurală, joi, 24 iunie și vom încheia în Sibiu la jumătatea lunii iulie. Povestea muzicanților care caută o casă a lor, în care să îmbătrânească liniștiți, feriți de cerințele «stăpânilor», va fi împărtășită cu cei care mai bine de un an de zile au fost izolați și însingurați. Muzica originală compusă de Charlie Fălămaș va răsuna de la Săliște și până pe Strada Azilului, din miezul vechiului burg sibian, de la Tălmaciu și până la Ighișu Vechi, departe de lumea dezlănțuită. Aducem mulțumiri managerilor căminelor pentru vârstnici, care au întâmpinat cu deschidere și entuziasm propunerile BIS Teatru”, a declarat Bogdan Sărătean, regizor.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică