oblio discounter din 1 iulie la sibiu - promoții în ziua deschiderii și reduceri permanente

Oblio DISCOUNTER vine la Sibiu la începutul lunii iulie cu mii de produse la prețuri avantajoase. Orice ai nevoie și orice poftești, găsești în noul magazin de pe strada Ștefan cel Mare, la ieșirea din municipiul Sibiu spre Agnita. Hai în ziua deschiderii în locație și beneficiezi de o serie de reduceri și multe alte surprize!

Oblio DISCOUNTER, un nou magazin de tip cash&carry, se deschide în data de 1 iulie în orașul de pe Cibin. Ai de ales, zilnic, dintr-o gamă variată de produse, din zona de food, non-food, congelate și băuturi, mereu la prețuri avantajoase.

Când vine vorba despre nevoile clienților săi, Oblio DISCOUNTER aduce la rafturi produse alese. Magazinul se adresează atât persoanelor fizice, care caută să își facă cumpărăturile pentru casă, cât și clienților persoane juridice, care vor să-și aprovizioneze propriile afaceri, cum sunt magazinele alimentare, restaurantele, cafenelele sau sediile sociale.

Premiile se țin lanț la Oblio DISCOUNTER

Oblio DISCOUNTER este mereu o variantă bună datorită promoțiilor și reducerilor aplicate la achiziționarea unui produs în multiple bucăți. Chiar și în ziua deschiderii, premiile se țin lanț!

Ca să intre în concurs, clienții trebuie să completeze un talon, care ajunge într-o urnă. Din oră în oră, se va face o tombolă și se va extrage un câștigător, care va fi premiat cu un coș de cumpărături plin cu produse din magazin.

Toată luna iulie, această tombolă este valabilă. Taloanele rămân în urnă, iar săptămânal se va extrage un câștigător, care va primi produse din magazin în valoare de 450 de lei.

De asemenea, la deschidere, fiecare client va primi pe loc un mic cadou, la achiziționarea unui produs din magazin.

Oblio DISCOUNTER se află la ieșirea din Sibiu spre Agnita, într-o zonă care permite accesul facil prin centura ocolitoare a Sibiului, din orice zonă din oraș sau din localitățile limitrofe. Parcarea din fața magazinului este gratuită.

Primul magazin Oblio e la Sibiu

Povestea Oblio a luat naștere în Sighișoara, în anul 1994, dintr-o societate cu capital 100% românesc, care comercializă produse din hârtie. Din 2008, Oblio a devenit producător de produse din hârtie, obținute din materie primă reciclată, respectiv celuloză 100%: șervețele de masă, hârtie igienică și role profesionale/role prosop sub brandurile Soffy și Oblio.

În anul 2020, Oblio și-a extins domeniul de activitate, începând distribuția produselor Intersnack în județul Sibiu, urmând apoi dezvoltarea unei noi divizii de distribuție, într-un spațiu de depozitare de peste 1.000 de paleți.

În iulie 2021, Oblio deschide în Sibiu, pe o suprafață de 1.700 mp, primul magazin de tip cash&carry: Oblio DISCOUNTER, având misiunea de a oferi pieței sibiene mii de produse alimentare și ne-alimentare la prețuri avantajoase.

 

Ultima oră

Comentariul meu