concursul pentru postul de manager la spitalul de psihiatrie - florin neag de la județean are cea mai mare notă
foto: arhivă

Postul de manager al Spitalului Clinic de Psihiatrie din Sibiu a fost scos la concurs, iar trei candidați și-au depus dosarele. Printre aceștia se numără și Florin Neag, în prezent manager interimar al Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) Sibiu, care a obținut și cea mai mare notă la proiectul de management.

Spitalului de Psihiatrie a publicat la începutul lunii rezultatele selecției dosarelor pentru postul de manager al instituției. Trei nume apar pe lista celor admiși, și anume: Ucă Florin Marius, Frățilă Nicolae Marian și Neag Florin, care în prezent este manager interimar la Spitalul Județean.

În data de 21 iunie, candidații au susținut proiectul de management, a doua zi fiind afișate pe site-ul spitalului rezultatele. Candidatul Florin Neag are cel mai mare punctaj și cele mai mari șanse să ocupe funcția de manager. El a obținut nota 9.77 pentru proiectul de management și nota 9.71 pentru abilitățile manageriale, rezultând astfel nota finală 9.74. Ucă Florin Marius a obținut nota finală 6.16, cu 4.67 pentru proiectul de management și 7.64 pentru abilitățile manageriale. În ceea ce îl privește pe cel de-al treilea candidat, Frățilă Nicolae Marian, acesta nu s-a prezentat la concurs, deși dosarul său a fost admis.

În 23 iunie candidații pot depune contestații. Soluționarea acestora și afișarea rezultatelor finale se va face în data de 25 iunie.

În prezent, unitatea medicală este condusă de managerul interimar Ciprian Băcilă.

Ultima oră

Comentariul meu