Criminalul din Țiglari a fost arestat preventiv
Casa în care s-a petrecut crima

Bărbatul care a omorât un om, săptămâna trecută, într-o locuință din cartierul Țiglari din municipiul Sibiu, a fost arestat preventiv. Acesta rămâne după gratii, deocamdată, treizeci de zile.

Un bărbat, în vârstă de 53 de ani, a fost găsit fără suflare în propria locuință, având mai multe leziuni pe suprafața corpului. Procurorii au transmis, vineri, că decesul a survenit în urma șocului traumatic și hemoragic cauzat de loviturile primite. De asemenea, medicii legiști au stabilit că moartea a fost una violentă.

CITEȘTE ȘI: Bărbat omorât într-o casă din Țiglari

„Potrivit fişei de constatări preliminare întocmite de Serviciul Judeţean de Medicină Legală Sibiu, moartea a fost violentă şi s-a datorat şocului traumatic şi hemoragic consecutiv unui politraumatism cu multiple plăgi (la nivelul capului, toracelui şi membrelor), hematoame extinse (la nivelul capului, trunchiului şi membrelor) şi fracturi osoase (claviculă stângă, stern şi coaste)”, au transmis procurorii sibieni în urma expertizei medicilor legiști.

CITEȘTE AICI PRIMELE CONCLUZII TRASE DE ANCHETATORI 

Imediat după crimă, inculpatul a fugit de la fața locului. Polițiștii au reușit să îl găsească vineri seara, într-un sat din județul Sibiu. Individul are 38 de ani și se numește D. Daniel.

Sursele Ora de Sibiu spun că cei doi se cunoșteau. Criminalul ar fi stat în gazdă în casa bărbatului mort și, pe fondul consumului de alcool, s-ar fi certat pe seama chiriei. DETALII AICI

Arest preventiv pentru 30 de zile

După ce a fost depistat, individul a fost dus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, fiind audiat de procurorul de caz. În cursul zilei de sâmbătă, magistrații au dispus arestarea preventivă a acestuia.

„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu. În temeiul art. 226 Cpp, art. 223 alin. 2 Cpp raportat la art. 202 alin. 1 şi alin. 3 Cpp, dispune arestarea preventivă a inculpatului D.D., …., cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor, prev. de art. 188 alin. 1 C.p., în prezent reţinut în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu, pe o durată de 30 zile, începând cu data de astăzi, 19.06.2021, până la data de 18.07.2021, ora 24,00 inclusiv”, se arată în soluția publicată pe portalul instanțelor.

Ultima oră

Comentariul meu