foto: la un pas de o tragedie - copac căzut în sub arini aproape de locul de joacă

Persoanele aflate luni în parcul Sub Arini, în apropiere de cupolă, au fost la un pas de fi răniți, după ce un copac mare s-a prăbușit pe pământ. Sibienii aflați la plimbare s-au speriat teribil din cauza zgomotului produs de arborele căzut.

foto: la un pas de o tragedie - copac căzut în sub arini aproape de locul de joacă foto: la un pas de o tragedie - copac căzut în sub arini aproape de locul de joacă

Copiii și adulții aflați, luni, în parcul Sub Arini din municipiul Sibiu, în apropierea locului de joacă de lângă cupolă, au tras o sperietură teribilă. Un arbore înalt s-a prăbușit la un pas de ei. Acesta s-a rupt apoi de la jumate și a căzut și în pârâul Trinkbach. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

foto: la un pas de o tragedie - copac căzut în sub arini aproape de locul de joacăfoto: la un pas de o tragedie - copac căzut în sub arini aproape de locul de joacă foto: la un pas de o tragedie - copac căzut în sub arini aproape de locul de joacă

Totul s-a petrecut în jurul orei 15:00. Imediat după eveniment, din cauza zgomotului, oamenii s-au apropiat pentru a vedea ce s-a întâmplat.

Ultima oră

Comentariul meu