video: furt în centrul sibiului în plină zi - cum acționează doi hoți împreuna cu fetița lor

Camerele de supraveghere instalate la un magazin din centrul istoric al Sibiului au surprins momentul în care două persoane, împreună cu o fetiță minoră, au dat „atacul” și au furat câteva obiecte din lemn pictate manual expuse în fața locației în cauză.

Imaginile au fost publicate pe pagina de Facebook a magazinului „Florile Transilvaniei”, însoțite de descrierea „Sibiul, orașelor bunelor maniere”. Așa cum arată imaginile, o femeie coboară din Piața Huet către strada Turnului, alături de o fetiță nu mai mare de 10 ani. În spatele lor, aproape, stă un bărbat, care, la început nu pare a fi cu ele. Când ajung însă în dreptul magazinului, bărbatul intră înăuntru, moment în care fetița se apropie de obiectele expuse la intrare și fură ceva. Mama ei o urmează și pleacă cu un scaun pictat manual în mână.

Felul în care acționează este halucinant. Fetița nu pare la prima încercare, fiind bine instruită de mama, o hoață cu experiență, cel mai probabil, dat fiind felul în care apucă obiectul și merge cu el în mână fără să pară suspectă.

Furtul a avut loc în data de 18 iunie 2021, în jurul orei 16:30. Nici măcar un minut n-a durat întreaga acțiune.

Ultima oră

Participă la discuție

4 Commentarii

  1. Oare camera face discriminare? Ea spune ca hoții sunt țigani. Dar e greșit ce spune nu?

    1. Nu sunt țigani… Sunt rromi, țigan e termen peiorativ, țigan e discriminare, rrom e termenul acceptat și poți sa le spui asa cât vrei ca nu are nimeni de comentat…

      1. Ah… Și da.. Ca sa nu fiu înțeles greșit… În general cei prinși la furat sunt de etnie rroma, declarata sau nu, se vede după înfățișare, caracter etc, parca toți sunt la fel…

      2. De ce nu putem să-i numim țigani, dacă ei așa își spun? Faptul că Iliescu o acceptat căcaturile din vest, nu schimbă cu nimic realitatea.