VIDEO: Figuri de băiat de oraș - S-a dat în spectacol în giratoriu la cimitir. Acum îl caută poliția
Sursa: Instagram

Un tânăr a vrut să se dea în spectacol și să atragă atenția. S-a învârtit de mai multe ori într-un sens giratoriu din municipiul Sibiu și a filmat o întreagă scenă, după care a publicat imaginile pe rețelele de socializare. Următorii săi au fost încântați de drifturile făcute, dar polițiștii… nu. Acum e căutat pentru a fi sancționat.

S-a crezut interesant, iar acum riscă să fie sancționat. Un bărbat s-a urcat la volanul unui bolid marca BMW și a dat câteva ture prin sensul giratoriu din fața Cimitirului Municipal din Sibiu. Ziua în amiaza mare, în văzul tuturor, fără să-i pese de restul participanților la trafic, s-a crezut într-o scenă din „Tokyo Drift”.

YouTube video

Fiindcă a vrut să le arate tuturor isprava sa, a pus un amic să-l filmeze, astfel că imaginile au ajuns și pe rețelele de socializare. Clipul încărcat pe contul său de Instagram a adunat, în mai puțin de 24 de ore, mai bine de o mie de aprecieri și zeci de comentarii.

VIDEO: Figuri de băiat de oraș - S-a dat în spectacol în giratoriu la cimitir. Acum îl caută poliția

Imaginile au ajuns însă și în atenția polițiștilor. Șoferul ar putea fi sancționat. „La nivelul Biroului Rutier Sibiu se efectuează verificări în vederea identificării conducătorului auto și aplicării măsurilor legale în consecință”, a transmis, pentru Ora de Sibiu, Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Sursa: Instagram/Profil Public

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Mereu am vrut k sa fiu in kentrul atentiei. De keva vreme nu maj prea primeam like-uri si m-am gandit sa ma dau mare k stiu sa konduk inkonstient pe un drum publik. Ce putea sa se intample mare lucru? Kimitirul era vis a vis!