surse: crima din țiglari - atacatorul stătea în gazdă la bărbatul mort
Crima a avut loc într-o locuință de pe strada Lutului din Sibiu

Un bărbat din Sibiu a fost ucis în cursul acestei săptămâni. Omul a fost găsit de către o rudă, joi seara, în locuința sa de pe strada Lutului din municipiu. Trupul sibianului era plin de leziuni, semn că a primit o serie de lovituri, care se pare că i-au adus și moartea. În acest moment, anchetatorii pun cap la cap toate probele pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat în ziua crimei.

Un eveniment teribil a avut loc în Sibiu. Un bărbat, în vârstă de 53 de ani, a fost găsit fără suflare în propria locuință, având mai multe leziuni pe suprafața corpului. Procurorii au transmis, vineri, că decesul a survenit în urma șocului traumatic și hemoragic cauzat de loviturile primite. De asemenea, medicii legiști au stabilit că moartea a fost una violentă.

CITEȘTE ȘI: Bărbat omorât într-o casă din Țiglari

„Potrivit fişei de constatări preliminare întocmite de Serviciul Judeţean de Medicină Legală Sibiu, moartea a fost violentă şi s-a datorat şocului traumatic şi hemoragic consecutiv unui politraumatism cu multiple plăgi (la nivelul capului, toracelui şi membrelor), hematoame extinse (la nivelul capului, trunchiului şi membrelor) şi fracturi osoase (claviculă stângă, stern şi coaste)”, au transmis procurorii sibieni în urma expertizei medicilor legiști.

CITEȘTE AICI PRIMELE CONCLUZII TRASE DE ANCHETATORI 

Sursele Ora de Sibiu spun că tragedia s-ar fi produs în urma unui scandal izbucnit între bărbatul decedat și agresor. Cei doi se cunoșteau, iar criminalul ar fi stat în gazdă în locuința victimei. Aceștia ar fi consumat băuturi alcoolice împreună și, la un moment dat, s-ar fi certat din cauza chiriei. Agresorul, care ar avea în jur de 24 de ani, l-ar fi lovit cu mai multe lovituri de cuțit pe V.O., care a decedat.

În prezent, se efectuează cercetări în vederea identificării și tragerii la răspundere penală a autorului, sub aspectului săvârșirii infracțiunii de omor.

Ultima oră

Comentariul meu