optyu continuă să repare vederea sibienilor – aparatul vision-r 800 calculează ”la virgulă” dioptriile

OptyU este garanția vederii bune a sibienilor. De ani de zile standardele OptyU nu au fost scăzute, dovadă stau miile de sibieni care au trecut prin cele două magazine de optică- din Promenada Sibiu și Shopping City Șelimbăr. Au venit pentru că aici se găsesc cele mai bune brand-uri de ochelari de soare și rame de vedere. Dar, în principal, de cel puțin un an de când aparatul Vision-R 800 a ajuns în exclusivitate la OptyU, acesta este principala ”atracție”.

De ce? Pentru că Vision-R 800 este un aparat performant care stabilește dioptriile la valorile reale. Mai exact, uitați de clasica determinare a dioptriilor cu lentilele schimbate manual de medicul oftalmolog. Vision-R 800, care se găsește în ambele locații OpyU, în funcție de niște parametrii, stabilește exact dioptriile de care pacientul are nevoie, luând în calcul cele mai mici variații.

optyu continuă să repare vederea sibienilor – aparatul vision-r 800 calculează ”la virgulă” dioptriile

Și mai exact, dacă prin stabilirea clasică a dioptriilor, valoarea acestora se stabilește din 0,25 în 0,25, Vision-R 800 le stabilește la o diferență de 0,01. ”Aparatul trece ochiul prin niște filtre și în funcție de cum răspunde creierul la imagine stabilește dioptriile. De exemplu, la stabilirea clasică, pacientului i se pot prescrie dioptrii de 0,75, dar să fie prea mult, pentru că el poate are, de exemplu, 0,60. La fel, clasic i se poate prescrie 0,25, dar să fie prea puțin, pentru că are 0,40. Cu Vison-R 800 aceste diferențe sunt eliminate, iar dioptriile sunt adaptate și personalizate și se poate ajunge la un potențial de vedere de 200%. Pentru că sunt două tipuri de teste- cel pentru citit și unul pentru a stabili cum vede pacientul atunci când merge pe stradă”, explică Oana Tarcea, administratorul OptyU.

Claritatea vederii va fi dată mai apoi, după stabilirea exactă a dioptriilor, și de lentilele Essilor. Acestea sunt folosite de optometriștii OptyU. Deoarece dioptriile sunt stabilite la alți parametrii decât cei clasici, un alt magazin de optică nu le va putea realiza. Dar, OptyU are și acest serviciu, așa că la final ochii dumneavoastră vor fi cu adevărat fericiți.

Și in lucru important de precizat- consultația cu Vision-R 800 este gratuită.

optyu continuă să repare vederea sibienilor – aparatul vision-r 800 calculează ”la virgulă” dioptriile

Un al treilea aparat Vision-R 800 va deservi sibienii în a treia locație OptyU care se va deschide în mai puțin de o lună pe bulevardul Nicolae Bălcescu. La cel ca cele din mall-uri, și aici se vor găsi ochelari de soare de la cele mai bune brand-uri și rame pentru ochelarii de vedere potriviți pentru toate gusturile.

Ultima oră

Comentariul meu