fc hermannstadt se întăreşte pentru noul sezon - aduce doi tineri de perspectivă

FC Hermannstadt a bifat două noi transferuri pentru noul sezon. Sibienii au înregimentat doi tineri fotbalişti de perspectivă, ambii de 17 ani. Ambii au fost aduşi de la Unirea Bascov, iar unul dintre ei a bifat prezenţe la toate echipelene naţionale de juniori

Fabrizio-Mihai Constantin este un fundaș central de picior stâng,  în vârstă de 17 ani, care are o înălțime de 1,92 metri și poate evolua și pe postul de fundaș stânga. Fabrizio a debutat în Liga a III-a la vârsta de 14 ani și 11 luni pentru Unirea Bascov, iar în Liga a II-a doi ani mai târziu, pentru C.S. Mioveni, la 16 ani și 11 luni. Tânărul fundaș a fost format la ACS  FC DĂNUȚ COMAN și a mai evoluat până acum la LPS Viitorul Pitești, FCSB, CS Unirea Bascov și C.S.Mioveni, echipă pentru care a bifat 5 meciuri ca titular în sezonul trecut. Fabrizio este în prezent internațional România U18 și a fost selecționat până acum în toate reprezentativele țării noastre la nivel de juniori (U15, U16, U17, U18).

Cosmin Bucuroiu este un atacant în vârstă de 17 ani, care a evoluat în sezonul trecut pentru Unirea Bascov, în Liga a III-a, echipă pentru care a marcat un gol. Acesta mai poate evolua ca vârf 2, dar și ca mijlocaș de bandă.

„Le dorim mult succes în echipa noastră celor doi tineri fotbaliști!”, au transmis reprezentanţii clubului într-un comunicat de presă.

Ultima oră

Comentariul meu