filiala usr cisnădie și-a ales echipa de conducere - anca tătaru este noul președinte
Sursa: Facebook/ Profil Public

Filiala USR Cisnădie și-a ales noua echipă de conducere. Postul de președinte a fost ocupat de Anca Tătaru, iar Sorin Haidău, Nelu Vlad și Elena Andreea Zîmța sunt noii vicepreședinți.

”USR Cisnădie s-a înființat în urmă cu aproape 3 ani ca urmare a nevoii de schimbare a clasei politice locale – nevoie pe care am simțit-o cu toții. Cu multe eforturi, filiala Cisnădie, a trecut prin 4 serii de alegeri: europarlamentare, prezidențiale, locale și parlamentare, obținând rezultate foarte bune.”, scrie USR Cisnădie într-o postare de pe Facebook.
Odată cu decizia de fuzionare a celor două partide USR și PLUS, s-a declanșat procedura alegerilor interne pentru o nouă echipă de conducere, alegeri ce s-au desfășurat în perioada 12-13 iunie 2021 la Casa de Cultură și la care au candidat 17 membri.
Noua echipă de conducere USR PLUS Cisnădie este formată din:
Președinte:
Anca Tătaru
Vicepreședinți:
Sorin Haidău
Nelu Vlad
Elena-Andreea Zîmța
Membri ai Biroului Local:
Cristian Bichis
Onisim Harii
Cristian Popescu
Rodica-Monica Velțan
Marius Vlăsceanu
Cei nouă candidați au câștigat simpatia majorității membrilor votanți prin viziunea lor privind modul de funcționare a filialei, proiectele pentru cetățeni, dar și realizările lor și experiența profesională. Îmbucurător a fost și numărul mare de votanți (peste 80% prezență din totalul membrilor).
Echipa își dorește să reprezinte cât mai bine nevoile cetățenilor și prin acțiunile sale să recâștige încrederea cisnădienilor în politică.
Anca Tătaru, noul președinte USR PLUS Cisnădie:
,,Filiala USRPLUS Cisnădie intră într-o nouă etapă de dezvoltare, axată pe proiecte de construcție, pe colaborare și pe comunicare cu cisnădienii. Prin echipa noastră unită, experimentată și bine pregătită ne dorim să reprezentăm cât mai bine cetățenii în administrația publică locală și să generăm proiecte utile pentru comunitate.’’

Ultima oră

Comentariul meu