video foto: campanie de conștientizare la sibiu - ”și motocicliștii există în trafic”

Sâmbătă, la Sibiu, a avut loc o Campanie de Conştientizare a Motocicliştilor în Trafic. Zeci de motociclişti, împreună cu polițiști sibieni s-au adunat în centrul orașului și au reamintit șoferilor importanța respectului în trafic între conducătorii tuturor mijloacelor de transport

Evenimentul a început la ora 11:00 și au participat zeci de motocicliști din țară. În cadrul acțiunii au fost respectate toate măsurile de protecție și distanțare fizică. Pentru a informa cât mai bine cetățenii, polițiștii sibieni au oprit mașinile și le-au împărțit pliante informative cu cele mai importante reguli pe care trebuie să le respecte în trafic. Organizatorii spun că oamenii au fost încântați și că au transmis un feedback pozitiv.

[fvplayer src=”https://vimeo.com/562257456″]

 

”Oamenii au fost foarte receptivi și ne-au transmis un feedback foarte pozitiv. Nu ne-am așteptat ca evenimentul să aibă un impact atât de bun, s-au adunat multe persoane care ne-au susținut și au apreciat ceea ce a fost organizat.”, spune reprezentantul clubului de motocicliști Veteranii RC, Ciprian Ruja.

video foto: campanie de conștientizare la sibiu - ”și motocicliștii există în trafic” video foto: campanie de conștientizare la sibiu - ”și motocicliștii există în trafic” video foto: campanie de conștientizare la sibiu - ”și motocicliștii există în trafic” video foto: campanie de conștientizare la sibiu - ”și motocicliștii există în trafic” video foto: campanie de conștientizare la sibiu - ”și motocicliștii există în trafic” video foto: campanie de conștientizare la sibiu - ”și motocicliștii există în trafic” video foto: campanie de conștientizare la sibiu - ”și motocicliștii există în trafic” video foto: campanie de conștientizare la sibiu - ”și motocicliștii există în trafic” video foto: campanie de conștientizare la sibiu - ”și motocicliștii există în trafic” video foto: campanie de conștientizare la sibiu - ”și motocicliștii există în trafic” video foto: campanie de conștientizare la sibiu - ”și motocicliștii există în trafic” video foto: campanie de conștientizare la sibiu - ”și motocicliștii există în trafic” video foto: campanie de conștientizare la sibiu - ”și motocicliștii există în trafic” video foto: campanie de conștientizare la sibiu - ”și motocicliștii există în trafic” video foto: campanie de conștientizare la sibiu - ”și motocicliștii există în trafic” video foto: campanie de conștientizare la sibiu - ”și motocicliștii există în trafic”

Poliția: ”Și motocicliștii există în trafic!”

Evenimentul a fost susținut și de Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu, care s-a implicat activ în organizarea și buna desfășurare a evenimentului.

”Prin acest eveniment, la care au participat mai multe cluburi de motocicliști din țară, atât polițiștii rutieri cât și motocicliști nu vor altceva decât sa atragă atenție cu privire la prezența în trafic a acestei categorii de vehicule.

Evenimentul a fost realizat în parteneriat cu Asociația Veteranii Riders Club, fiind desfășurate o serie de activități de conștientizare a conducătorilor moto și automobilistilor asupra riscului rutier generat de nerespectarea regulilor de circulație specifice fiecărei categorii.”, transmite IPJ Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu