dan barna despre caravana vaccinării de la micăsasa - ”dovada că se poate”

Dan Barna a efectuat sâmbătă o vizită la caravana vaccinării din comuna Micăsasa, județul Sibiu.

Vicepremierul a subliniat că implicarea comunității în campania de vaccinare are rezultate în comuna Micăsasa din județul Sibiu.
YouTube video
dan barna despre caravana vaccinării de la micăsasa - ”dovada că se poate” dan barna despre caravana vaccinării de la micăsasa - ”dovada că se poate” dan barna despre caravana vaccinării de la micăsasa - ”dovada că se poate” dan barna despre caravana vaccinării de la micăsasa - ”dovada că se poate” dan barna despre caravana vaccinării de la micăsasa - ”dovada că se poate” dan barna despre caravana vaccinării de la micăsasa - ”dovada că se poate” dan barna despre caravana vaccinării de la micăsasa - ”dovada că se poate” dan barna despre caravana vaccinării de la micăsasa - ”dovada că se poate” dan barna despre caravana vaccinării de la micăsasa - ”dovada că se poate”
”Bunici, părinți și tineri s-au vaccinat în cadrul caravanei de vaccinare. Primarul, preotul, comunitatea și toate autoritățile responsabile de campania de vaccinare au făcut echipă și au reușit să contribuie la succesul campaniei de vaccinare împotriva COVID19. Astăzi, împreună cu Timotei Păcurar, primarul comunei Micăsasa, senatorul Claudiu Mureșan, viceprimarul Adrian Suciu și consilierul județean USR PLUS Adrian Echert i-am ajutat pe bunici să completeze formularele pentru vaccinare. Le mulțumesc medicilor și tuturor celor care s-au vaccinat.”, a scris Barna pe pagina de Facebook.

 

Ultima oră

Comentariul meu