accident în lanț cu patru mașini la veștem - un copil de 12 ani rănit
FOTO: arhivă

Sâmbătă, 12 iunie s-a produs un accident rutier pe DN1, în apropiere de sensul giratoriu de la Veștem. Sunt implicate patru autoturisme, iar un minor este rănit.

Pe fondul nepăstrării distanței regulamentare în mers, un sibian de 52 de ani, în timp de conducea un microbuz a accidentat ușor mașina care circula în fața sa, producând o coliziune in lanț în care au fost implicate, în total, 4 autoturisme.

”Accidentul rutier s-a produs pe sensul de mers Sibiu -Vâlcea, fiind afectat traficul pe o singura banda. Polițiștii Serviciului Rutier continua cercetările pentru a stabili cu exactitate cauza și împrejurările in care s-a produs acest accident”, transmite purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Luciana Lazăr.

Un copil de 12 ani din una din mașini a fost ușor rănit.

ISU Sibiu a intervenit cu un echipaj SMURD împreună cu un echipaj SAJ, pe raza localității Veștem, ca urmare a producerii unui accident rutier.

”Echipajele medicale au evaluat persoanele implicate la fața locului. O fetiță, în vârstă de 12 ani a fost transportată de către ambulanța SMURD la Centrul de Primire Urgențe Pediatrie Sibiu, pentru investigații suplimentare, acuzând dureri în zona cervicală și prezentând un atac de panică.”, transmit reprezentanții ISU Sibiu.

 

Ultima oră

Comentariul meu