un șofer beat s-a răsturnat în șanț pe calea șurii mici - transporta o cisternă plină cu ulei

Un șofer beat s-a răsturnat cu cisterna în șanț pe Calea Șurii Mici. Este al doilea eveniment rutier ce are loc joi în această zonă.

Potrivit polițiștilor, un șofer care circula pe Calea Șurii Mici a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat în șanț. Omul era la volanul unui cap tractor cu cisternă și transporta zeci de tone de ulei alimentar.

un șofer beat s-a răsturnat în șanț pe calea șurii mici - transporta o cisternă plină cu ulei

„Pe Calea Șurii Mici din municipiul Sibiu, în timp ce conducea un ansamblu rutier format din cap tractor și cisternă spre Șura Mică, pe un tronson de drum în curbă, un ialomițean în vârstă de 45 de ani a pierdut controlul direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile. Bărbatul transporta 25 de tone de ulei alimentar. În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale. Traficul rutier se desfășoară îngreunat în acest moment”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Testarea alcoolscopică a conducătorului auto a rezultat într-o concentrație de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat. Șoferul va fi însoțit la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. În cauză, se vor întocmi actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Cercetările continuă la nivelul Biroului Rutier Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu