foto: avioane militare aterizează pe bandă rulantă la sibiu - explicații oficiale

Mai multe avioane militare aterizează pe bandă rulantă pe Aeroportul Internațional Sibiu (AIS). În cursul zilei de joi, au putut fi observate câteva aeronave pe cerul Sibiului.

Mai multe aeronave militare au putut fi observate în cursul zilei de joi pe cerul Sibiului. Acestea se îndreptau către aeroport. Potrivit reprezentanților AIS, avioanele transportă personalul militar care a participat la exercițiile NATO din Cincu. foto: avioane militare aterizează pe bandă rulantă la sibiu - explicații oficiale

„În cursul zilei de astăzi, precum și în zilele următoare au fost, respectiv vor fi operate zboruri de tip charter cu aeronave destinate transportului personalului militar care a participat la exercițiile NATO desfășurate la Cincu în această perioadă”, a declarat, pentru Ora de Sibiu, Alexandra Păcurar, purtătorul de cuvânt al Aeroportului Internațional Sibiu.

foto: avioane militare aterizează pe bandă rulantă la sibiu - explicații oficiale

Și în următoarele zile, astfel de aeronave vor putea fi văzute deasupra Sibiului.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Dupa aeronave va uitati si le tineti scorul, dar darele de chemtrails nu le-ati vazut?
    De ce nu puneti poze cu chemtrails deasupra Sibiului ca sa vada si oamenii ce chimicale se arunca si ce poluare se face INTENTIONAT in mod criminal deasupra oraselor.