sibienii invitați la consultare publică privind construirea parcării de la noua pârtie din păltiniș

Pârtiile de la Arena Platoș se vor extinde cu un kilometru. Odată cu construirea pârtii C, s-a propus și amenajarea unei noi parcări, dar și a spațiilor tehnice și administrative. Astfel că, pentru întocmirea planului urbanistic zonal, sibienii sunt invitați la o consultare publică.

Pârtiile existente sunt amenajate pe teritoriul comunei Poplaca, iar terenul pentru noua parcare aparține Primăriei Sibiu, așadar, municipalitatea dorește întocmirea unui plan urbanistic zonal care a ajuns la faza de consultare publică.

sibienii invitați la consultare publică privind construirea parcării de la noua pârtie din păltiniș

Locurile de parcare vor fi asigurate pe lângă parcajul existent al Complexului de schi şi agrement cu acces direct din drumul judeţean DJ 106A, Sibiu Păltiniş în noul areal din partea de sud a terenului, parcare ce va avea acces din DJ 106A. Se va planta cel puţin câte un arbore la fiecare 4 locuri de parcare.

Publicul este invitat să transmită observații și propuneri în perioada 09.06.2021 – 03.07.2021, pe adresa Primăriei Municipiului Sibiu, str. S. Brukenthal nr. 2, prin email : pms@sibiu.ro sau la numărul de telefon 0269-208800 int. 899.

 

Ultima oră

Comentariul meu