octavian isăilă, numit președinte interimar la camera de comerț sibiu - totul s-a petrecut într-o ședință cu scandal

Schimbare importantă la nivel de conducere la Camera de Comerț, Industrie și Agricultură din Sibiu. Octavian Isăilă a preluat interimatul funcției de președinte după ce Gheorghe Aldea a rămas fără calitatea de membru în CA-ul CCIA și nu mai putea să își exercite funcția.

Totul s-a întâmplat la finele lunii trecute, dar cei de la Camera de Comerț, Industrie și Agricultura din Sibiu, au anunțat abia miercuri, 9 iunie, revocarea lui Gheorghe Aldea de la Alcomsib, din funcția de președinte al CCIA. De fapt Aldea și-a pierdut calitatea de membru al Camerei de Comerț, decizia fiind supusă la vot într-o ședință extraordinară avută loc în 27 mai. Atunci opt dintre cei zece membrii ai Consiliului Director au votat pentru excluderea lui Aldea. Motivele invocate au fost ’’încălcarea repetată și gravă a prevederilor statutare și a îndatoririlor ce îi revin în calitate de președinte’’.

CITEȘTE AICI PE LARG DESPRE ACUZAȚIILE ADUSE LUI ALDEA ȘI DETALII DIN ȘEDINȚĂ

Președinte intermar, vicepreședintele Octavian Isăilă
’’La data de 14.05.2021 a avut loc Adunarea generală a C.C.I.A. Sibiu urmata de convocarea ședinței Extraordinare a Colegiului de Conducere al Camerei in data de 27.05.2021. In urma acestor doua ședințe si a voturilor exprimate, am preluat interimar, conform statutului, Președinția Camerei de Comert, Industrie si Agricultură a Județului Sibiu’’, spune Octavian Isăilă.
’’Vă asigur pe această cale de faptul ca voi propune Colegiului de Conducere să facem o prioritate din sprijinirea companiilor județului Sibiu și îmi doresc, atâta timp cât dețin această poziție onorantă, o buna colaborare instituționala cu toți reprezentanții autorităților județului numiți sau aleși, așa cum este normal si firesc. De asemenea efortul nostru îmi doresc sa se canalizeze către viitorul organizației, către găsirea unei soluții pentru locația noului sediu al C.C.I.A. Sibiu și diverse acțiuni specifice care se încadrează în obligațiile statutare ale Camerei. Vă asigur că activitățile Camerei de Comerț, Industrie și Agricultura se desfășoară în continuare în mod statutar și obișnuit’’, mai spune acesta.

Ultima oră

Comentariul meu