interstar sibiu încheie colaborarea cu fc hermannstadt - „decizia nu are legătură cu retrogradarea echipei”

Asociația Sportivă Fotbal Interstar Sibiu a anunțat, miercuri, că încheie colaborarea cu FC Hermannstadt. Reprezentanții spun că decizia nu are nicio legătură cu retrogradarea echipei în Liga II, hotărârea de reziliere a contractului fiind luată în luna ianuarie a acestui an.

„Asociatia Sportivă Fotbal Club Interstar Sibiu aduce la cunoștința tuturor , că începând cu data de 30.06.2021, odată cu încheierea sezonului 2020-2021, colaborarea cu AFC Hermannstadt se va încheia. Decizia de a inceta colaborarea cu AFC Hermannstadt nu are nicio legătură cu retrogradarea acestei echipe din prima ligă. Informăm pe această cale opinia publică că, hotărârea de a rezilia contractul de colaborare a fost luată încă din luna ianuarie a acestui an, iar cele două cluburi au convenit, pe cale amiabilă, ca din această vară, fiecare grupare să își urmeze propriul drum”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook ASFC INTERSTAR SIBIU.

ASFC Interstar Sibiu a fost alături de AFC Hermannstadt timp de 6 ani, din prima zi de existență a acestui club, contribuind prin logistică, infrastructură, jucători, personal tehnic si auxiliar, la nașterea unei echipe care avea să aducă multe bucurii suporterilor sibieni.

„În tot acest timp, prin contractul de colaborare, Interstar Sibiu, prin grupele sale de copii si juniori a reprezentat AFC Hermannstadt in toate campionatele organizate de FRF si AJF la nivel juvenil si totodată a pus la dispoziție antrenori licențiați.
Nu putem decât să ne bucurăm că in tot acest timp am contribuit la obținerea licențierilor atât de necesare pentru participarea in liga 1 si mai nou, am avut un aport important in Clasificarea Academiilor, acolo unde AFC Hermannstadt s-a clasat bine si foarte bine obținând punctaje mari. Le dorim celor de la AFC Hermannstadt mult succes pe viitor și o revenire cât mai rapidă acolo unde le este locul, respectiv in elita fotbalului românesc”, se mai arată în postare.

Ultima oră

Comentariul meu