cum să vă decorați casa cu stickere decorative și autocolante de perete

Tendințele de amenajare a locuințelor vin și se duc foarte repede. Când stilurile de acasă se schimbă atât de rapid, stickerele decorative și autocolante de perete sunt cel mai bun mod de a ține pasul cu vremurile. Aceste elemente de design sunt ușor de schimbat, deci este ușor să rămâneți mereu la curent și în tendințe.

Cu toții căutăm noi modalități de a aduce un plus de personalitate și distracție în casele noastre. Din fericire, nu este nevoie de mult timp sau bani pentru a avea un impact mare. Stickerele și autocolantele sunt o modalitate interesantă (și temporară) de a schimba lucrurile și există multe moduri distractive de a decora cu ele.

Stickerele și autocolantele pot fi aplicate pe pereți și mobilier pentru a adăuga culoare și caracter în orice spațiu. Ambele sunt adezive și, odată ce îndepărtați suportul de protecție, pot fi așezate pe o varietate de suprafețe.

Nu sunteți gata să văruiți sau să aplicați un fototapet, dar cu siguranță simțiți că aveți nevoie de o schimbare? Vă puteți transforma orice camera folosind stickere decorative de perete! Imaginați-vă posibilitățile pentru bucătărie, baie sau holul de intrare. Stickerele sunt autoadezive, rapid de aplicat, non-toxice, ușor de îndepărtat și repoziționat fără daune și le puteți curăța și lipi de orice suprafață netedă și uniformă.
Cum să vă decorați casa folosind stickere de perete și autocolante
Multe autocolante și stickere de perete pot fi create pe orice dimensiune, ceea ce vă oferă o mulțime de opțiuni pentru decorat. Experimentați diferite moduri de a decora cu aceste elemente de design distractive și veți găsi tot felul de moduri de a integra stickere decorative și autocolante în decorul casei.

Cea mai bună parte a utilizării autocolantelor și stickerelor este că acestea pot fi îndepărtate oricând, astfel încât să puteți pune ceva nou și distractiv în locul lor, ori de câte ori doriți. Iată câteva idei.

Mesaje personale

Utilizați stickere de perete și autocolante pentru a adăuga citate celebre, zicale amuzante și cuvinte semnificative pe pereții dvs. Adăugarea de stickere pe un perete plin de fotografii creează un efect de design dramatic. Cuvinte precum „dragoste”, „familie” și „casă” devin deosebit de semnificative atunci când sunt asociate cu fotografii de familie. De asemenea, puteți utiliza stickere decorative pentru a adăuga citate și zicale pe orice perete, pentru a crea un perete de declarații. Acest lucru arată deosebit de bine deasupra unui pat, a unei canapele sau a unei comode.

Frumusețe naturală

Puteți să folosiți stickere de perete la scară largă pentru a crea un factor „wow” în schema dvs. de design pentru o anumită cameră. Aduceți un omagiu naturii cu un sticker cu un copac care crește din podea până în tavan pentru a crea un perete cu adevărat uimitor. Alegeți un sticker într-o culoare care să contrasteze cu culoarea de perete existentă, pentru a face designul să iasă în evidență. Un design monocrom simplu creează dramă sau puteți căuta un sticker decorativ multicolor, pentru a adăuga un plus de culoare în orice cameră.
Element abstract
Arta abstractă înseamnă ceva diferit pentru toată lumea. Folosiți un sticker de perete pentru a adăuga un tablou abstract oriunde. Acest lucru arată minunat deasupra unei piese de mobilier, pe o ușă sau pe o secțiune de perete. Această mică atingere de design abstract va adăuga detalii deosebite oricărui spațiu.

Patul

Nu aveți o tăblie de pat? Folosiți un sticker pentru a crea o tăblie falsă, care nu va ocupa deloc spațiu. Acest lucru vă va ajuta să vă încadrați patul și să adăugați iluzia unei tăblii.
Tapet
Aplicarea tapetului poate fi o treabă plictisitoare, dezordonată, iar mulți designeri de interior spun că tapetul este o tendință învechită. Folosind stickere și autocolante, vă puteți crea propriul tapet, cu orice design doriți. Treaba va merge și mai repede dacă lucrați cu autocolante mari. Folosiți o riglă și o nivelă pentru a vă asigura amplasarea perfectă sau așezați autocolante pe pereți la întâmplare pentru a crea un design abstract unic.

Camere pentru copii

Copiii își schimbă întotdeauna părerea cu privire la modul în care vor să arate camerele lor, iar mofturile se schimbă mai repede în cazul copiilor, decât în orice altă grupă de vârstă. Acest lucru face ca decorarea pentru copii să fie destul de dificilă, cu excepția cazului în care utilizați elemente de design care pot fi schimbate și actualizate instantaneu – precum stickerele de perete și autocolantele. Acestea sunt modul perfect de a decora camerele copiilor, deoarece orice le place acum va fi ceea ce urăsc anul viitor.
Adăugați personalitate casei dvs.
Casa dvs. ar trebui să se simtă întotdeauna ca spațiul dvs. personal. Așadar, de ce să nu-l personalizați cât de mult puteți? Folosind stickere și autocolante de perete puteți crea aspectul dorit. Și dacă vă răzgândiți în legătură cu ceea ce doriți, nicio problemă. Pur și simplu dezlipiți designul și începeți din nou.

Ultima oră

Comentariul meu