un bărbat care a bătut doi polițiști în italia, prins la sibiu

Un bărbat care a agresat doi polițiști în Italia și care a acuzat că el ar fi fost de fapt lovit, a fost prins de oamenii legii din Sibiu. Individul avea emis pe numele său un mandat european de arestare.

Bărbatul trebuia să stea doi ani și șase luni în închisoare după ce în anul 2013 a agresat doi polițiști în Amaro, Italia. Acesta era acuzat și de calomnie fiindcă la câteva zile de la incident a declarat că el a fost de fapt bătut de oamenii legii, potrivit publicației II Friuli, notează stiridiaspora.ro.

În anul 2013, românul a fost oprit pentru o verificare de rutină, pe autostradă, de către personalul Poliției Rutiere Amaro. Bărbatul a lovit unul dintre polițiști în spate și apoi l-a atacat pe colegul acestuia, provocându-le răni care au necesitat câteva zile de prognostic. Deși românul a fost arestat, acesta a fost ulterior eliberat din închisoare.

La câteva zile distanță, când a părăsit închisoarea din Udine, bărbatul s-a prezentat la o secție denunțând că a fost atacat de poliție. În urma investigațiilor, care au compilat mărturiile celor implicați și imagini de camerele de supraveghere, au scos la iveală că românul a mințit, fiind acuzat și infracțiunea de calomnie.

Serviciul de Cooperare Internațională a Poliției a făcut posibilă depistarea românului de 54 de ani. Bărbatul a plecat din Italia și s-a stabilit o vreme în Franța, după care s-a întors în România. El a fost arestat la Sibiu fiind prins de polițiștii de aici. Procedurile de extrădare sunt în curs.

Sursa: stiridiaspora.ro

Ultima oră

Comentariul meu