accident la hula bradului - trei femei sunt duse la spital
Sursa: Facebook Info Trafic Jud. Sibiu

Un accident rutier a avut loc, marți, în zona Hula Bradului. Trei persoane rănite sunt transportate la spital. Traficul rutier este blocat total.

UPDATE

Traficul a fost reluat în jurul orei 15:20. „Traficul rutier s-a reluat, se circulă pe ambele sensuri”, au transmis polițiștii.

Știrea inițială

Potrivit polițiștilor, două autoturisme sunt implicate într-un accident rutier pe DN1, km 292, în zona Fântânița Haiducului. Traficul rutier în acest moment este blocat.

„Din primele cercetări efectuate la fața locului de către polițiștii rutieri se pare că o conducătoare auto, în vârsta de 51 de ani, aflată la volanul unui autoturism, singură în vehicul, având direcția de deplasare spre Sibiu, într-o curbă ar fi pătruns pe contrasens și ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 37 de ani din Porumbacu de Jos”, informează Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

accident la hula bradului - trei femei sunt duse la spital
Sursa: Facebook Info Trafic Jud. Sibiu

În urma coliziunii a rezultat rănirea celor două conducătoare auto și a unei pasagere în vârstă de 52 de ani.

„ISU Sibiu intervine pe DN 1, pe raza localității Bradu (zona Hula Bradului) cu două echipaje SMURD și două echipaje de pompieri, precum și un echipaj SAJ în sprijin, ca urmare a producerii unui accident rutier. Trei persoane conștiente, care s-au autoevacuat, au primit asistență medicală la fața locului. O femeie, în vârstă de aproximativ 37 de ani, cu traumatism toracic și la un membru inferior și o femeie, în vârstă de aproximativ 52 de ani, policontuzionată, vor fi transportate la UPU Sibiu de către echipajele SMURD. O altă pacientă este asistată medical de către echipajul SAJ”, informează Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Reprezentanții SAJ Sibiu spun că și a treia femeie e dusă la spital. „Echipajul SAJ a acordat îngrijiri medicale la fața locului unei femei de 50 de ani. A prezentat traumatism toracic, posibilă fractură antebraț, fractură de piramidă natală. A fost transportată la UPU”, informează Genu Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu