noua față a hotelului ibis din sibiu - se numește mycontinental și se deschide în iulie

Cel mai mare lanț hotelier din România a anunțat că va rebrandui patru hoteluri din portofoliul companiei, care până nu demult au activat sub numele Ibis. Așadar, și hotelul Ibis din Sibiu capătă o nouă față și un nou nume, și anume MyContinental. Acesta se va deschide în luna iulie a acestui an după o serie de lucrări de renovare și reamenajare.

Lucrările de renovare și reamenajare a patru hoteluri din țară s-au întins pe o durată totală de aproximativ opt luni. Investiția în renovare este de 6,85 de milioane de euro. Continental Hotels a decis anul trecut încetarea acordului de management cu Accor, proprietarul brandului Ibis, care era în vigoare de 20 de ani, scrie Economica.net.

„2021 este an aniversar pentru Continental Hotels. Pentru că împlinim 30 de ani de activitate pe piața din România, am dorit, printre altele, să marcăm acest moment și prin rebranduirea acestor patru hoteluri, în trei orașe importante din țară”, spune Radu Enache, CEO Continental Hotels.

MyContinental din Sibiu se deschide în iulie

Două hoteluri din București și altul din Constanța s-au deschis sau se vor deschide anul acesta după mai multe lucrări de renovare.

MyContinental Sibiu se va deschide în luna iulie și va funcționa sub un standard de trei stele cu 195 de camere, șase săli de conferință și restaurant MyBistro, fiind situat în centrul orașului.

12 hoteluri cu 1.860 de camere
Continental Hotels este cel mai mare lanț hotelier românesc ce acoperă piața de lux, business și economy, oferind, în același timp, o gamă completă de servicii și pentru segmentul MICE.

Portofoliul Continental Hotels cuprinde următoarele branduri hoteliere proprii: Grand Hotel Continental (5 stele), Continental Forum (4 stele), Continental (3 stele), Hello Hotels (2 stele), MyContinental (3 stele) precum și cele de food & beverage: Concerto Restaurant, Balkan Bistro, Bistro Continental, MyBistro, Mondo Restaurant, Victoria Club, Tekaffe, Cofetăria Continental. Orașele în care Continental Hotels este prezent sunt: București, Arad, Oradea, Sibiu, Constanța, Târgu Mureș, Drobeta Turnu Severin și Suceava, totalizând peste 1.860 de camere în 8+4 unități hoteliere.

Sursa: Economica.net

Ultima oră

Comentariul meu