fc hermannstadt nu se desființează – ”obiectivul este revenirea în liga 1. reconstruim echipa”

Clubul sibian a anunțat marți după amiază că în urma ședinței conducerii, avută loc luni seară, s-a decis ca activitatea echipei să continue în liga 2. Oficialii sibieni au stabilit ca obiectiv promovarea în liga 1. Noul antrenor va fi anunțat în maxim două săptămâni.

Conducerea FC Hermannstadt a transmis tuturor suporterilor și celor care iubesc și respectă fotbalul sibian că echipa își va continua activitatea și în Liga a II-a.
”Retrogradarea în urma unui baraj cu un rezultat dureros reprezintă o lecție din care avem multe de învățat, dar care, în egală măsură, ne face mai puternici. Toate zvonurile care au apărut în presă și în social-media cu privire la viitorul echipei noastre nu au avut nici o acoperire. Nu s-a pus nici o clipă problema desființării echipei. De aceea, în sezonul 2021-2022 de Liga a doua, am stabilit ca obiectiv principal revenirea în Liga 1”, spun cei de la FC Hermannstadt.

Se înființează Academia FC Hermannstadt – Noul antrenor, anunțat în două săptămâni
”În acest scop, vom anunța în următoarele două săptămâni noua componență a staff-ului tehnic. De asemenea, am început negocierile cu mai mulți fotbaliști prin care să reconstruim o echipă competitivă. În tot acest timp, vom fi deschiși tuturor oportunităților de sprijin din partea autorităților locale, dar și celor care pot veni din mediul privat”, mai spun cei de la FC Hermannstadt.
”Totodată, vom continua planul început sezonul trecut cu echipa a doua a clubului. Anul acesta vom înființa Academia FC Hermannstadt, ca dovadă a faptului ca proiectul nostru, unul care a menținut o echipă de fotbal din Sibiu 3 sezoane consecutiv în prima ligă, are continuitate și este unul de lungă durată”, mai afirmă reprezentanții echipei sibiene, retrogradată din liga 1, la începutul lunii.

Ultima oră

Comentariul meu