eșec total la concursul pentru ocuparea postului de manager al spitalului județean - candidatele respinse și după contestații
foto: arhivă

Spitalul Clinic Județean de Urgență (SCJU) Sibiu rămâne în continuare fără manager. Toate cele trei candidate au fost respinse fiindcă nu au obținut o notă „de trecere” la examen. Două dintre ele au depus și contestații, însă nu s-a schimbat nimic în ceea ce privește rezultatul final.

Trei persoane și-au depus dosarele de candidatură pentru funcția de manager al Spitalului Județean Sibiu. Este vorba despre fosta șefă, medicul Liliana Coldea, care a mai ocupat această funcție și anul trecut, din luna mai și până la mijlocul noiembrie, când a demisionat, și despre două nume noi.

CITEȘTE ȘI: Doi candidați la postul de manager al Spitalului Județean au depus contestație

Niciuna dintre candidate nu a reușit să obțină o notă peste 7, condiție pentru ocuparea acestui post, așa că toate au fost respinse. În urma rezultatelor, Liliana Coldea și Cristina Floricica Neagu au depus contestații. Cele două obținuseră nota 6,04, respectiv 6,56. În urma soluționării contestațiilor, rezultatele finale au rămas neschimbate.

„În urma analizei proiectului de management, comisia de soluționare a contestațiilor menține nota acordată de către comisia de concurs”, se arată pe site-ul Spitalului Județean. (Detalii AICI)

Ultima oră

Comentariul meu