update doi copii care au spart un magazin pe strada henri coandă, prinși de poliția locală
sursa foto: arhivă

Poliția Locală a prins doi tineri hoți, care au dat o spargere, în noaptea de luni spre marți, la un magazin de pe strada Henri Coandă din Sibiu.

UPDATE

Sursele Ora de Sibiu spun că este vorba despre magazinul Profi de pe strada Henri Coandă. Se pare că tinerii n-au apucat să fure nimic.

„La data de 8 iunie a.c., în jurul orei 02,45, Poliția Municipiului Sibiu a fost sesizată despre faptul că, în noaptea de 7/8 iunie a.c., persoane necunoscute au forțat și deschis o ușă de acces într-un magazin alimentar de pe strada Henri Coandă din municipiul Sibiu. Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, iar în urma cercetării efectuate la fața locului s-a stabilit că nu s-a pătruns în incinta magazinului și nu au fost sustrase bunuri. În cauză, la nivelul Poliției Municipiului Sibiu, s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea tentativei la infracțiunea de furt calificat”, informează Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Știrea inițială

Cei doi infractori au 16, respectiv 18 ani. Noaptea trecută, aceștia au dat atacul într-un magazin din Sibiu situat pe strada Henri Coandă. Spargerea a avut loc în jurul orei 03.00.

Din fericire, cei doi n-au scăpat nepedepsiți. Agenții de la Poliția Locală au reușit să-i prindă.

„Agenții Poliției Locale au prins în această dimineață în jurul orei 3.00, doi tineri în vârstă de 16 și respectiv 18 ani, care au spart un magazin de pe strada Henri Coandă. Poliția Locală i-a predat Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu pentru cercetări”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Primăriei Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu