update accidente grave pe a1 la viaductul aciliu și pe dn7 la veștem
Captură video Info Trafic Jud. Sibiu

Două evenimente rutiere au avut loc, marți, în județul Sibiu. Primul accident s-a petrecut pe autostrada A1, Sibiu – Deva, iar celălalt, la scurt timp, pe DN7 la Veștem.

UPDATE

În ceea ce privește accidentul de la Veștem, acesta s-a produs din cauza unui șofer din Călărași care a intrat cu capul tractor într-un autovehicul din față.

„Un bărbat de 52 de ani, din Călărași, in timp ce conducea un cap tractor ce tracta o platforma a intrat in coliziune cu un autovehicul care circula in fata sa (condus de un sibian de 58 de ani). În urma accidentului, șoferul de 52 de ani a fost rănit. Polițiștii rutieri sunt la fata locului și continua cercetările”, informează Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Șoferul vinovat de producerea accidentului este conștient, policontuzionat. Acesta a primit asistență medicală și este transportat de urgență la spitalul județean de către echipajul SMURD.

Știrea inițială

Accidentul de pe autostrada A1 s-a petrecut pe viaductul de la Aciliu pe sensul de mers către Sibiu. Două autoturisme sunt implicate, dintre care una înmatriculată în județul Alba.

Accidentul de la Veștem s-a produs la scurt timp după cel de pe autostradă. Se pare că un autotren și un autocamion au intrat în coliziune.  „Pe DN1 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, localitatea Veștem, a avut loc coliziune între un autotren și un autocamion, soldată cu rănirea unei persoane, investigată medicală. Traficul se desfășoară prin dirijare pe sensul către Sibiu”, potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Se estimează ca în aproximativ 30-45 de minute traficul să fie reluat, în condiții normale.

Ultima oră

Comentariul meu