șoferi diferiți, aceeași alcoolemie - amândoi au acum dosar penale
FOTO: arhivă

Doi bărbați au fost depistați la volan deși erau băuți. Unul a fost prins în Moșna, iar celălalt la Porumbacu de Sus. Amândoi au acum dosare penale.

Primul a fost prins la data de 5 iunie, în jurul orei 08,00. „Polițiștii Biroului Rutier Mediaș au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Moșnei din municipiul Mediaș de către un bărbat în vârstă de 55 de ani, domiciliat în satul Moșna. Testarea alcoolscopică a șoferului a rezultat într-o concentrație de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Celălalt șofer a fost depistat în data de 5 iunie a.c., în jurul orei 20,00. Polițiștii rutieri au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Principală din Porumbacu de Sus de către un localnic în vârstă de 68 de ani. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul afișat de dispozitiv fiind tot de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cei doi conducători auto au fost însoțiți la unități medicale unde le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. În urma celor constatate, polițiștii au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Ultima oră

Comentariul meu