foto scandal cu cuțite la cisnădie. un tânăr a fost rănit

O petrecere de vineri seara nu s-a încheiat tocmai bine la Cisnădie. Un tânăr de aproximativ 30 de ani a ajuns la spital după ce a fost atins cu cuțitul de prietenul de pahar. Sâmbătă dimineața polițiștii erau încă la fața locului și făceau cercetări.

Cheful la care au participat mai mulți tineri din Cisnădie a început vineri seara și a ținut toată noaptea. Alcoolul a curs, iar spre dimineață s-au încins și spiritele. Din spusele anchetatorilor cearta ar fi pornit de la faptul că unul din petrecăreți ar fia dresat injurii tatălui gazdei.

foto scandal cu cuțite la cisnădie. un tânăr a fost rănit foto scandal cu cuțite la cisnădie. un tânăr a fost rănit

foto scandal cu cuțite la cisnădie. un tânăr a fost rănit

A fost de ajuns pentru ca scandalul să izbucnească, unul dintre cei doi certăreți a pus mâna pe un cuțit și l-a lovit pe celălalt. ”Acum se fac cercetări. Viața nu i-a fost pusă în pericol, așa că nu cred că se poate vorbi de tentativă de omor. Dar, ancheta e încă în desfășurare, vom vedea până la final care sunt concluziile și care va fi încadrarea și ce măsuri vom aplica”, spune Ioan Veștemean, prim procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

 

Ultima oră

Comentariul meu