video ziua mediașului, sărbătorită în online - au curs urările din partea locuitorilor

La 754 de ani de la prima atestare documentară Mediașul nu a putut sărbători ca în anii trecuți cu concerte și evenimente în tot orașul. Dar, pandemia nu le-a răpit medieșenilor dragostea pentru orașul lor și au ținut să îi ureze acestuia, dar și concetățenilor La mulți ani! Și au făcut asta prin intermediul video-urilor postate pe internet.

Primul care  aținut să le ureze medieșenilor La mulți ani! a fost primarul Gheorghe Roman.

„Dragi medieșeni,
Astăzi este ziua orașului nostru, o zi importantă pentru noi toți cei care iubim Mediașul.
Ne aflăm într-o perioadă în care, după ce am semnat contracte pe fonduri europene de peste 150 de milioane de euro, scoatem la licitație proiecte importante de investiții, care au ca principal scop modernizarea orașului și crearea de noi locuri de muncă.
În acest an, de Ziua Mediașului nu ne vom întâlni în fața primăriei pentru a ne bucura de spectacole și concerte, așa cum făceam în alți ani. Dar mă bucură faptul că mulți medieșeni, ne-au transmis online mesajele lor. Speranța mea este că anul viitor vom reuși să sărbătorim împreună așa cum se cuvine acest eveniment extrem de important pentru municipiul nostru.
La ceas aniversar, vă doresc tuturor să aveți parte de sănătate, de bucurii și de cât mai multe împliniri, alături de cei dragi.
La mulți ani, Mediaș!
La mulți ani, medieșeni!“

YouTube video

Cavalerii Mediașului au transmis urări de bine printr-un video ingenios, prin care își prezintă totodată și activitatea.

YouTube video

Artiștii născuți în Mediaș i-au urat orașului La mulți ani! în ritmuri de chitară. Dar, nici rockerii de aici nu s-au lăsat mai prejos.

YouTube video

YouTube video

Mediașul înseamnă și învățământ. Copiii, de la grădiniță până la liceu au dat dovadă că își iubesc orașul și au arătat asta cum au știut mai bine- printr-un mesaj video.

YouTube video

YouTube video

YouTube video

Sportul, un domeniu important al Mediașului, și-a trimis ”reprezentanții” pentru a le ura concetățenilor cele mai calde urări.

YouTube video

 

Ultima oră

Comentariul meu