video: fain la oraș - un căruțaș mână calul în rând cu mașinile la sibiu

Încă un căruțaș a fost surprins în trafic pe străzile din municipiul Sibiu. Deși circulația atelajelor hipo este strict interzisă pe raza orașului de pe Cibin, deseori oamenii mână caii în rând cu mașinile.

UPDATE

Căruțașul a fost identificat în cursul zilei de vineri și a fost sancționat. Alte două persoane care au umblat vineri cu căruțele prin oraș au fost amendate. De asemenea, și joi s-au aplicat două sancțiuni contravenționale tot pentru aceeași faptă.

Amenda pentru plimbările cu căruța în oraș este 400 lei.

Știrea inițială

Persoanele care circulă prin Sibiu cu vehiculele cu tracțiune animală sunt amendate de agenții de la Poliția Locală. Aceștia nu au ce căuta în trafic în oraș. Cel mai des, căruțașii sunt întâlniți pe străzile din cartierele Tineretului și Țiglari. Vineri dimineața, unul dintre ei a fost surprins în trafic și în cartierul Terezian.

Căruțașul a venit de pe câmpul din cartierul Tineretului, a mers apoi pe strada Țiglarilor, a făcut oprire în cartierul Țiglari, după care s-a îndreptat către cartierul Terezian. Fiindcă circulă cu nu mai mult de zece kilometri la oră, căruțele încurcă extrem de tare trafic și deseori adună coloane de mașini în urmă.

În primele trei luni ale acestui an, genții de la Poliția Locală au identificat mai multe persoane care au circulat cu căruțele prin oraș. „Au fost desfășurate acțiuni de sancționare a celor care au circulat cu vehicule cu tracțiune animală pe raza municipiului Sibiu, în acest sens fiind întocmite 51 de procese verbale de contravenție, în sumă de 12.700 lei”, se arată în cel mai recent raport al Poliției Locale. (MAI MULTE DETALII AICI)

Ultima oră

Comentariul meu