sibieni prinși la volan fără permis - s-au ales cu dosare penale
FOTO: arhivă

Doi sibieni au fost prinși de polițiști în timp ce conduceau autovehicule fără a avea acest drept. Amândoi s-au ales cu dosare penale

La data de 3 iunie a.c., în jurul orei 16,30, pe raza localității Miercurea Sibiului, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Miercurea Sibiului au oprit pentru control un autoturism condus pe DN 1 de către un localnic în vârstă de 66 de ani.

”În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că dreptul bărbatului de a conduce autovehicule pe drumurile publice este anulat, în cauză întocmindu-se un dosar de cercetare penală conform articolului 335 alinatul 2 din Codul Penal.”, spune purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter.

Tânără de 30 de ani la volan fără permis

La data de 3 iunie a.c., în jurul orei 21,30, în satul Răvășel, polițiștii Secției de Poliție Rurală Agnita au oprit pentru control un autoturism condus pe DJ 141A de către o localnică în vârstă de 30 de ani.

”Cu ocazia verificărilor s-a constatat că femeia nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pe numele acesteia fiind deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.”, spun reprezentanții IPJ Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu