recomandări de weekend - opțiuni de relaxare în sibiu și împrejurimi

Dispoziția bună este ingredientul principal pentru un weekend reușit. Așadar, înarmați-vă cu zâmbete și energie pozitivă, iar noi vă sugerăm cele mai frumoase evenimente la care puteți merge în Sibiu și împrejurimi.

CineGold Sibiu

Multiplexul CineGOLD din Promenada Mall s-a deschis vineri, 28 mai. Peste 10 producții cinematografice noi, popcorn, atmosferă și premii surpriză.  Mai multe detalii despre filme și program, AICI.

Teatrul Gong

Unul dintre cele mai cunoscute basme ale lui Ion Creangă, „Fata babei și fata moșneagului”, este pus într-o lumină nouă la Teatrul Gong, de Éva Lábadi-Megyes, pe muzica lui Cári Tibor. Spectacolul prinde astfel viață, într-o potrivire perfectă de păpuși köteng bábok, specifice teatrului maghiar, cu un decor minimalist în care se regăsesc o parte din operele de artă ale lui Constantin Brâncuși. Spectacolul este recomandat copiilor cu vârsta de peste 5 ani și va avea loc vineri, 4 iunie de la ora 18:00 și sâmbătă, 5 iunie la ora 11:00, în Sala Etaj a Teatrului Gong.

Atelierul de Meșterilit – Fluturele uriaș

Știm cu toții că printre activitățile preferate ale copiilor se numără pictatul și coloratul, astfel că, simpaticul Rilă și prietena sa Aurilă le propun celor mici să confecționeze un fluture uriaș și multicolor. Cei mici se vor distra alături de cei doi prieteni, care îi vor ajuta să-și confecționeze proprii lor fluturi pe care  îi vor decora cu ajutorul diferitelor accesorii, cu multă imaginație și creativitate. Atelierul este recomandat copiilor cu vârsta între 6 și 10 ani și va avea loc duminică, 6 iunie la ora 10:00, în Sala Studio a Teatrului Gong.

Atelierul de Creat Povești – Povești pe tricou

Povești pe tricou, după cum îi spune și numele, permite copiilor să își picteze pe un tricou alb o întreagă lume magică creată după bunul lor plac îndrumați de Diana.
Prin contactul direct cu materialele și ustensilele folosite, atelierele de creație oferă copiilor o imagine mai clară a lucrurilor din jurul lor și cum sunt acestea realizate. Iar discuțiile și poveștile care au loc pe baza a ceea ce creăm împreună sunt prilej pentru dezvoltarea limbajului, a fanteziei și a creativității. Atelierul este recomandat copiilor cu vârsta între 6 și 10 ani și va avea loc sâmbătă, 5 iunie la ora 11:00, în Sala Studio a Teatrului Gong.

Piscine și ștranduri

Deoarece vara este anotimpul perfect pentru a savura o baie răcoritoare în piscină, vă propunem o listă cu piscinele care sunt deschise în această vară in județul Sibiu.

Grădina Zoologică Sibiu

Situată în inima pădurii Dumbrava, Grădina Zoologica din Sibiu este locul perfect pentru a petrece o zi de weekend cu familia. Copiii sunt încântați de posibilitatea de a explora și a vedea in realitate reprezentanții speciilor animale pe care le văd la televizor sau în desenele animate. Tarifele sunt de 3 lei pentru adulți, 2 lei pentru elevi, sudenți și pensionari, iar copiii sub 3 ani au acces gratuit.

Maraton de vaccinare inedit la Muzeul ASTRA

Maratonul de vaccinare va fi dublat în Muzeul ASTRA de un alt maraton gastronomic, meșteșugăresc și artistic. În cele două zile, aici vor avea loc demonstrații culinare cu degustare de tocană și ciorbă de oaie la ceaun, scrumbie afumată/ marinată, ciorbă de pește lipovenească și sirop de muguri de brad, preparate la ceaun. Mai multe detalii AICI.

Ultima oră

Comentariul meu