imagini de pe șantierul autostrăzii sibiu - pitești, lotul 5. se așteaptă autorizația de construire

Au apărut imagini noi de pe șantierul secțiunii 5 Curtea de Argeș – Pitești, parte din autostrada A1 Pitești – Sibiu. Deocamdată, constructorul realizează lucrări de decopertare până la obținerea autorizației de construire.

„Azi am mai dat o fugă în zona Merișani, tronsonul 5, am început cu zona decopertată. Cineva din zonă a spus ca de acolo va porni construcția podului peste canal. Se va merge cu decopertarea spre Pitești. În zona organizării de șantier știu că au dat de o așezare dacică și s-a lucrat la descărcare. În rest, nu știu să fie alte lucrări, având în vedere că încă nu e AC (autorizație de construire – n.r.)”, spune pasionatul de infrastructură care a publicat imaginile video pe forumul PeUndeMerg (PUM), al Asociației Pro Infrastructură.

YouTube video

Conform celor mai recente estimări de la Transporturi și de la Compania de Drumuri, șantierul pe lotul Curtea de Argeș – Pitești va fi pornit oficial în iunie.

Contractul pentru proiectarea și execuția celor 30,35 kilometri ai secțiunii 5 din Autostrada Sibiu – Pitești a fost atribuit Astaldi, pentru suma de 1,71 miliarde de lei fără TVA.

Sursa: economica.net

Ultima oră

Comentariul meu