ce urmează la fc hermannstadt după retrogradare – claudiu rotar: ”săptămâna viitoare decidem”

Retrogradarea din liga 1 a celor de la FC Hermannstadt a tulburat apele în sânul echipei sibiene. Președintele clubului, Claudiu Rotar, spune că luni se întrunesc cei din conducerea echipei și vor discuta despre viitorul grupării sibiene de fotbal.

Nimeni de la FC Hermannstadt nu s-a gândit că echipa va fi eliminată la barajul pentru menținerea în liga 1. Ratarea obiectivului și înfrângerea rușinoasă cu 1-2 în returul barajului cu CS Mioveni a adus dezamăgire și totodată incertitudine în ceea ce privește viitorul echipei care în 2018 promovase în prima divizie.
Deja prin Sibiu au început să circule zvonuri legate de o desființare a echipei după ce a retrogradat. Totul a fost însă deocamdată infirmat de conducerea actuală a clubului.ce urmează la fc hermannstadt după retrogradare – claudiu rotar: ”săptămâna viitoare decidem”Președintele Claudiu Rotar spune că săptămâna viitoare urmează să se clarifice și ce se întâmplă cu FC Hermannstadt.

”Am decis ca să nu discutăm la cald.. Luni o să avem o întâlnire la nivel de conducere și vom decide ce urmează să facem. După aceea vom prezenta ceea ce hotărâm”, a spus oficialul sibian, pentru Ora de Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu