bărbat mort la rășinari după ce s-a electrocutat - făcea o lucrare la internet

Un bărbat în vârstă de 36 de ani a murit, în cursul zilei de joi, după ce s-a electrocutat. Acesta executa o lucrare la Internet pe raza localității Rășinari.

Tragicul eveniment a avut loc în data de 3 iunie, în jurul orei 12:40. Bărbatul, angajat la o firmă privată de telefonie și internet, s-a urcat pe o scară metalică și, în timp ce încerca să mute mai multe cabluri de internet peste ramurile unui arbore, a atins firele de înaltă tensiune. Sursele Ora de Sibiu spun că, în acel moment, un zgomot puternic s-a auzit, iar în secunda următoare bărbatul a țipat în timp ce s-a prăbușit pe pământ.

În jurul orei 12:50, o persoană a sunat la 112 pentru a anunța cele întâmplate. La fața locului, în zona cunoscută drept „Gater” din localitate, au ajuns și echipaje de poliție. Totodată, fiind vorba despre un accident de muncă, s-au prezentat și inspectorii din cadrul ITM Sibiu. bărbat mort la rășinari după ce s-a electrocutat - făcea o lucrare la internet

„Victima, administrator și angajat la o firmă privată din județul Mureș, executa o lucrare la Internet. A încercat să poziționeze cablul de internet peste ramurile unor arbori și a atins cu scara metalică firele de înaltă tensiune. O echipă de inspectori de muncă s-a deplasat la fața locului. În prezent se fac cercetări”, spune Alexandru Țintea, purtătorul de cuvânt al ITM Sibiu.

Bărbatul avea 36 de ani și era domiciliat în localitatea Tarcea, județul Bihor. Acesta era căsătorit și, împreună cu soția sa, avea o fetiță de doi ani și jumătate. Sursele Ora de Sibiu spun că omul lucra la firma Orange.

Ultima oră

Comentariul meu