sibian arestat preventiv pentru agresiune sexuală - tânărul a hărțuit două fete

Un tânăr din Sibiu care a hărțuit două fete a fost arestat preventiv pentru agresiune sexuală. Bărbatul nu este de acord cu măsura luată de judecători la propunerea procurorilor, astfel că a făcut contestație.

Gheorghe Ionuț S. a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală. Tânărul a contestat însă măsura.

„Dispune: Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu. În baza art. 202 alin. (1) și (3) Cod procedură penală, art. 223 Cod procedură penală și a art. 226 Cod procedură penală dispune arestarea preventivă a inculpatului STOICA GHEORGHE IONUȚ – cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală, prevăzută de art. 219 alin. 1 cod penal, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 31.05.2021, până la data de 29.06.2021 inclusiv. Pronunțată în Camera de Consiliu, azi, 31.05.2021”, se arată în soluția publicată pe site-ul portalului instanțelor.

Tânărul a dispărut în ianuarie – Ar fi hărțuit două fete

În luna ianuarie a acestui an, sibianul a fost dat dispărut de familie. Sora acestuia a luat legătura cu Ora de Sibiu spunând că e de negăsit. „Fratele meu a avut un proces luna aceasta, pe 18 ianuarie l-au judecat că a hărțuit două fete. A venit în zona Turnișorului după proces, l-am văzut și l-am chemat acasă. Mi-a zis că vine mai târziu și nu a mai venit. De atunci nu îl mai găsim”, a spus sora lui Ionuț, băiatul dispărut, în 28 ianuarie.

CITEȘTE ȘI: Un băiat care a hărțuit două fete a dispărut 

Potrivit spuselor femeii de la acea vreme, fratele ei ar fi fost implicat în mai multe „belele” în trecut. Tocmai de aceea, din cauză că le aducea părinților numai probleme, a fost inclus într-un centru de plasament. Ulterior, soacra surorii lui l-a luat în grijă.

Ultima oră

Comentariul meu