romii care și-au pus corturile pe câmp la șelimbăr au fost evacuați

Zeci de persoane de etnie romă și-au pus corturile pe câmp, la mijlocul lunii mai, la Șelimbăr. Locatarii din blocurile de pe strada Doamna Stanca au semnalat prezența lor la poliție, după ce o femeie aproape că a fost jefuită. La o săptămână distanță, romii au fost evacuați de agenții de la Poliția Locală.

Mai multe persoane de etnie romă și-au instalat corturile pe câmpul din apropiere de strada Doamna Stanca din Șelimbăr. Cazul nu este unul singular, întrucât în urmă cu doi ani aceștia au mai venit în această zonă în număr foarte mare. romii care și-au pus corturile pe câmp la șelimbăr au fost evacuați

O femeie care locuiește pe strada Doamna Stanca a semnalat în urmă cu o săptămână faptul că romii s-au întors din nou pe acest câmp, iar de această dată se adăpostesc în corturi pe malul râului, în spatele copacilor, ca să nu fie văzuți de nimeni. Aceștia își fac nevoile pe unde apucă și lasă în urma lor o mizerie de nedescris. Poliția Locală a fost sesizată de către această sibiancă, care spune că a fost la un pas de a fi jefuită, în apropierea casei, de doi dintre indivizi. (DETALII AICI)

romii care și-au pus corturile pe câmp la șelimbăr au fost evacuați
Mizeria făcută de romi

În cursul zilei de joi, romii au fost evacuați. „În cursul acestei dimineți, agenți de la Poliția Locală Șelimbăr și reprezentanți ai Direcției de Asistență Socială au mers la fața locului. Persoanele au fost legitimate și identificate și li s-a pus în vedere să părăsească zona. Este vorba despre cinci persoane adulte și cinci copii, cu toții domiciliați în județul Sibiu”, spun reprezentanții Poliției Locale Sibiu.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. macar au igienizat zona inainte de evacuare sau ramane pe seama primariei? o amenda ceva?