fetiță de 13 ani dată dispărută - polițiștii sibieni o caută

O fetiță de 13 ani este căutată cu disperare de familia ei și de poliție. Aceasta a dispărut de acasă chiar de Ziua Copilului, iar de atunci nimeni nu mai știe nimic de ea. Dacă o vedeți, sunați la 112!

Poliţiştii sibieni caută o minoră în vârstă de 13 ani, care a plecat de la domiciliu într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

„La data de 3 iunie a.c., polițiștii sibieni au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că, la data de 1 iunie a.c., în jurul orei 13,00, fiica sa minoră, MUNTEAN IULIANA GEORGIANA, în vârstă de 13 ani, a plecat de la domiciliu, din satul Sebeșu de Jos, comuna Turnu-Roșu, județul Sibiu, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni”, informează Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

fetiță de 13 ani dată dispărută - polițiștii sibieni o caută

Semnalmente: înălțime 155 cm, greutate 50 de kg, față rotundă, ochi căprui, păr șaten, mediu.

În momentul plecării, minora purta o bluză de culoare albastru, pantaloni tip jeans de culoare albastru, adidași de culoare alb cu negru. Nu se cunosc eventuale semne particulare.

Aceasta este pentru prima dată când fata dispare de acasă. Sursele Ora de Sibiu spun că este posibil ca adolescenta să fi plecat cu iubitul ei.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această minoră sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Ultima oră

Comentariul meu