pelici nu i-a uitat pe fanii sibiului după ce a retrogradat-o pe hermannstadt - ’’niște oameni minunați’’

Antrenorul Mioveniului s-a bucurat pentru că echipa sa a promovat. Alex Pelici a transmis însă și un mesaj emoționant suporterilor din Sibiu. Ironia sorții face că FC Hermannstadt a promovat în 2018 cu Pelici pe bancă, iar acum acesta a băgat-o în ’’B’’.

Alex Pelici a vorbit după victoria cu 1-2 a Mioveniului în barajul pentru menținerea / promovarea în liga 1, în fața celor de la FC Hermannstadt, la Mediaș. Antrenorul care a fost și pe banca sibienilor în 2018, atunci când echipa a promovat, a avut un gând bun și pentru suporterii sibieni.
’’Important e că am realizat această promovare. Nu ne-a dat nimeni nicio șansă, nici măcar să intrăm în play-off, meritul este în mare parte al jucătorilor. Un ultim gând se îndreaptă către suporterii Sibiului, niște oameni minunați. Le mulțumesc pentru momentele frumoase petrecute alături de ei. Le mulțumesc și fanilor noștri, colaboratorilor, și tutoror celor care au avut încredere în noi”, a spus Pelici după meci.
FC Hermannstadt a retrogradat miercuri seară în liga 2, după ce a pierdut returul meciului cu CS Mioveni, cu scorul de 1-2. Detalii AICI.

Ultima oră

Comentariul meu