gheorghiță, despre copiii vaccinați - ”erau foarte emoționați și bucuroși”

Valeriu Gheorghiță a discutat cu copii care s-au vaccinat și spune că sunt „foarte emoționați și bucuroși”

„A debutat în mod oficial etapa de vaccinare a copiilor cu vârsta cuprinsă între 12 și 15 ani în toate centrele de vaccinare din țară unde este distribuit vaccin produs de BioTech – Pfizer. În ultimele 24 de ore au fost peste 2.100 de programări în platforma națională, pe lângă persoanele care s-au prezentat direct la centrele de vaccinare. Știm că persoanele se pot vaccina fie prin prezentare directă, fie prin programare. Mă bucur că o parte dintre părinți a ales să facă programarea în platformă, pentru că în felul acesta putem asigura și un interval orar, dar și garanția că vom primi doza respectivă”, spune Valeriu Ghoerghiță, scrie Mediafax.

El mai spune că pentru minori așteptarea reprezintă „un disconfort destul de crescut”.

„Credem că soluția de programare în platformă este una foarte bună și ne dorim să fie acceptată de foarte mulți dintre părinți. Încă de la primele ore, am semnale din țară, că sunt copii care s-au vaccinat. Personal am vorbit cu unii dintre ei, care chiar mi-au scris și erau foarte bucuroși că au putut să se vaccineze. (…) Nu erau reacții adverse, dimpotrivă, erau copii care așteptau acest pas de câteva săptămâni. Erau foarte emoționați și bucuroși. Cred că avem un segment al populației tinere care ne dă foarte multe speranțe”, adaugă președintele CNCAV.

Gheorghiță face un apel la autoritățile locale să se implice în campania de vaccinare.

Minorul trebuie să fie însoțit de tutorele legal sau de unul din părinți, care să exprime consimțământul, schema de vaccinare este asemănătoare cu a adultului, respectiv două doze administrate la interval de 21 zile, amintește Valeriu Gheorghiță.

„Prin acordarea autorizației de utilizare a acestui vaccin și la grupa 12-15 ani venim cu un beneficiu foarte mare, în mod deosebit pentru copiii care au afecțiuni cronice, care au afecțiuni îi predispun la risc crescut de forme grave de îmbolnavire, mă refer la afecțiunile neuro-psihiatrice, la sindromul down, copii instituționalizați, copii cu boli cardiovasculare, cu diabet zaharat, cu boli cronice renale, cu obezitate. Din păcate obezitatea reprezintă o problema de sănătate publică în creștere inclusiv în țara noastră. Ca atare, există o nevoie reală pentru acces la vaccinare a celor mai vulnerabili n această perioadă”, conchide șeful CNCAV.

Ultima oră

Participă la discuție

4 Commentarii

  1. Vor exista niste tapi ispasitori pentru toate mortile si vietile distruse de aceste injectii genetice experimentale. De la guvernanti, la „specialisti” cumparati de big pharma si pana la ziaristii care au sprijinit campania de injectare a populatiei, fie prin articole mincinoase, fie prin cenzura.

  2. – Vaccinarea anticovid la copii – O crimă în desfășurare. Cum pot vaccinurile să paralizeze sistemul imunitar al unui copil pe termen lung. Analiză LifeSiteNews

    – „VACCINAREA ANTI COVID ESTE CADOUL OTRĂVIT, PREGĂTIT COPIILOR!” – FEDERAȚIA PRO VITA, SEMNAL DE ALARMĂ FAȚĂ DE VACCINAREA COPIILOR adresat Ministerului Sănătății, Ministerului Educației, părinților și tuturor factorilor decizionali din România

    – Guvernanții și parlamentarii au fost notificați: vor fi făcuți responsabili de moartea oricărui copil vaccinat sau de reacțiile adverse grave suferite în urma „maratonului vaccinării”. Protest Legitimă Apărare la Guvern, susținut și de Starea de Libertate

    – Avocat Elena Radu: Dacă moare copilul după vaccinare pot fi întrunite elementele constitutive ale infracțiunii de ucidere din culpa sau trecem fapta la GHINION? Cât de inconștient să fii ca să îți vaccinezi copiii cu seruri aflate în stadiul de testare?

    Amanunte pe activenews

  3. AVERTISMENT al medicilor din Marea Britanie: Copiii nu au nevoie de vaccinare pentru a fi protejați sau pentru susținerea imunității colective. Este iresponsabilă, neetică și realmente inutilă includerea copiilor în campania de vaccinare pentru COVID-19

  4. Organizația America’s Frontline Doctors, moțiune pentru oprirea autorizării federale a serurilor Covid la minorii sub 16 ani Un grup de părinți și medici, cu implicarea organizației politice de dreapta „America’s Frontline Doctors” (AFLDS), a depus o moțiune la o instanță federală, redactată de avocatul Thomas Renz, prin care solicită un ordin de restricție temporară „pentru a împiedica extinderea autorizației de urgență a FDA pentru utilizarea vaccinurilor COVID-19 la copiii cu vârsta mai mică de 16 ani”, potrivit unei declarații făcute vineri, informează LifeSiteNews. „Nu am văzut niciodată atât de multe efecte secundare la vreun vaccin și FDA să nu ia măsuri”, a declarat Dr. Angelina Farella, director medical pediatric al AFLDS. „Vaccinul împotriva rotavirusului a fost retras pentru 15 cazuri de efecte secundare neletale, iar vaccinul împotriva gripei porcine a fost retras pentru 25 de decese. Dar acum, după propriile date ale CDC, asistăm la o creștere de 12.000 la suta a deceselor din cauza acestor vaccinuri și ei încă mai discută despre administrarea acestora copiilor noștri.” „Copiii noștri nu ar trebui să fie niciodată parte a unui experiment”, a continuat ea. „Nu ar trebui să se acorde autorizații sau mandatări suplimentare. Vrem să păstrăm standardele de siguranță stabilite anterior.” Dr. Farella a citat, de asemenea, statistici ale Centrelor pentru Controlul și Prevenția Bolilor (CDC), care confirmă că „copiii prezintă un risc statistic zero pentru COVID-19, ceea ce face ca extinderea autorizației de urgență la copiii mai mici să fie inutilă din punct de vedere medical”.